Hoewel oorspronkelijk ontstaan in het onderwijs, bedient iDEALnet ook zorginstellingen. Verzorgingstehuizen vereenvoudigen hun betaalstromen met ons gesloten betaalsysteem dat ook voor toegankelijk is voor externe bezoekers. iDEALnet verzorgt de kassasystemen, de pinterminal, de procesinrichting, de koppeling met de boekhoudsoftware en de persoonlijke gebruikerspagina. Ook wanneer u gepersonaliseerde pasjes wilt gebruiken en deze wilt koppelen aan de gebruikerspagina en kassasystemen, verzorgt iDEALnet dit voor u.

Binnen ons platform verzorgen we betalingsopties en kennen we verschillende autorisatieniveaus voor inzage en bewerking van gegevens. Het debiteurenbeheer, de (postale)facturatie, de verwerking van uitvallende betalingen en de communicatie met bewoners of hun zaakbehartigers is bij onze back-office in vertrouwde handen. De “mobiele zorgmarkt” voorzien we i.s.m. onze partners van volledig verzorgde devices, met of zonder finanieringsoplossing, met of zonder reparatieservice met of zonder verzekering.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening voor de zorg of uw idee eens ”tegen ons aanhouden”, neem dan contact op of maak een afspraak.