Het iDEALnet Rekencentrum is dé specialist in betalingsverwerking en facturatieservices. Het Rekencentrum faciliteert organisaties en verenigingen een modern online platform en/of SaaS-dienst, waarbij zowel online- als offline betalingsverwerking geheel wordt ontzorgd. Dit geldt ook voor termijnincasso’s voor bijv. contributies, abonnementen etc. alsmede gespreid betalen in het geval van bijv. huur of lease van middelen/apparatuur etc.

Daarbij wordt gratis het aanvullende registratie- en communicatieplatform beschikbaar gesteld ter verbetering van alle registratie- en communicatieprocessen, bijv. tijdigheid van bestellen, herinneringen betaalverzoeken voor vrijwillige of verplichte producten en diensten, aanmelden voor een activiteit etc.

Het Rekencentrum werkt dagelijks alle betalingen en incasso’s bij waardoor direct zichtbaar is wat de status is van alle betalingen en debiteurenpositie en u – of desgewenst uw leveranciers – tijdig weten wat besteld of verzonden moet worden. Veel administratietijd wordt thans bespaard dankzij de automatische verwerking van de Digitale Incassomachtigingen via de bank, waardoor het tijdperk van de retourverwerking van de papieren machtigingen met de handtekening voorbij is.

Optioneel kan het iDEALnet platform worden gekoppeld met uw boekhoudsoftware. iDEALnet Rekencentrum zorgt ervoor dat alles actueel blijft en dat uw organisatie altijd de regie in handen heeft.

iDEALnet Rekencentrum ontwikkelt met haar eigen softwareteam specifieke functies die verder gaan en toegesneden zijn op uw organisatievorm of vereniging. Daarnaast ontwikkelen wij services voor o.a. financiering en credit management. We bundelen op maat specialistische diensten van partners aan elkaar tot een sterke keten van hoogwaardige en relevante dienstverlening.

Onze SaaS-dienst met een klantvriendelijke helpdesk fungeert hierbij als het verbindende element. Met ons meest recente concept “Quonect”, verzorgen wij i.s.m. partners de financiering, verzekering/reparatie en administratieve afhandeling voor moderne middelen/apparatuur. Middels Quonect voor onderwijs beschikken leerlingen/studenten gedurende hun hele schoolcarrière over een goed werkend, verzekerd device, evt. zonder operationeel of financieel risico voor school of vereniging.