Uw persoonlijke, veilige pagina voor het uitvoeren en plannen van alle geldzaken en activiteiten van school/vereniging/instelling (voor het hele gezin). Handig en overzichtelijk.

Online zaken regelen met school/vereniging/instelling is van deze tijd. Het scheelt een hoop papierwerk en gegevens zijn altijd up-to-date en de administraties en uw archief zijn automatisch bijgewerkt.

Gelukkig zijn scholen/verenigingen/instellingen van Nederland meer en meer bereid online te werken. Een veilige en persoonlijke ouder-/gezinspagina kan nu via de website van school/vereniging/instelling worden geboden via Stichting iDEALnet. Het iDEALnet inlogvenster kan in een handomdraai worden toegevoegd op de website van school/vereniging/instelling.

Wat zijn de voordelen van het gratis betaal- registratie- en communicatieplatform:
– Alle betalingen regelen voor alle geldzaken van school/vereniging/instelling
– Overzicht van al uw kosten gedurende de gehele schoolperiode
– Planning van uw uitgaven
– Planning van activiteiten
– Bekijken van de aanwezigheid bij activiteiten
– Berichtenverkeer en nieuwsbrieven
– Archief voor alle belangrijke zaken en correspondentie

Bent u een ouder, leerling/student of lid, dan bieden wij u één loket waar alle geldzaken, betalingen, aanmeldingen voor activiteiten en aankopen van materialen geregeld kunnen worden.

Verder kunnen basisschool-ouders gebruik maken van iDEALnet voor de betalingsverwerking en aan-/afmeldingen voor continue rooster, TSO, BSO en VSO voor de basisschool of opvanginstelling voor hun kind of kinderen.

Stichting iDEALnet regelt voor deelnemende scholen, verenigingen of instellingen de verwerking van alle transacties en werkt automatisch de administratie bij van zowel de ouder als de deelnemende organisatie.

Het voordeel voor u is een overzichtelijke pagina (ouder/gezinspagina) waarbij al uw uitgaven, berichten en nieuwsbrieven staan gearchiveerd. Ook ziet u alle bevestigingen en facturen. Zo behoudt u overzicht en kunt u kosten en aanmeldingen voor school, vereniging en instelling goed plannen.

Zou u uw school, vereniging of instelling willen aanbevelen, stuurt u ons dan een berichtje met de naam en contactpersoon van school, vereniging of instelling. Klik hier.

Heeft u suggesties voor de ouder/gezinspagina, laat u ons dit weten, periodiek zorgen wij voor verdere verbeteringen, klik hier.

Met vriendelijke groet,

Felix Korthals, initiatiefnemer

Stichting iDEALnet
Rotterdam The Hague Airport
Gardermoenbaan 25
3045 AX Rotterdam